Uw specialist in het afleveren van professionele stucwerk!

+31 6 18 13 48 35

Bel ons!

Ma-Za: 7:30-18:00

Weekend Gesloten

a

Telefonisch contact? Bel ons op +31 6 18 13 48 35

Over ons

Hallo! Wij zijn
stukadoorsbedrijf Magie

Stukadoorsbedrijf Magie beschikt over vakkundig en bekwame stukadoors. We zijn gevestigd Westervoort. We hebben oor voor uw wensen en oog van ons ervaring. Hiermee kunnen we u een perfecte advies op maat geven. We zijn gespecialiseerd in basis (klassieke) stucwerk. Doordat we bij de basis blijven, kunnen we u garanderen dat de techniek van stucwerk beheersen tot in de puntjes.

Onze Reviews 

"Makkelijk en snel contact vooraf via de mail. Daarna via whatsapp bevestiging. Stucwerk snel, schoon en super glad eindresultaat. De hal, wc en woonkamer waren binnen een dag helemaal klaar. Blij mee. De mannen waren vriendelijk en harde werkers. Precies wat je vandaag de dag verlangt. "

Rene Van de keuken – Klant

"Voor deze stucadoors heb ik maar 1 woord over en dat is vakmannen! Ik heb een aannemers bedrijf en huur deze mensen regelmatig in en heb hier altijd alleen maar lovende woorden over gehoord van mijn klanten het zijn echte vakmensen!!. "

Frans – Klant

"Wij hebben de buiten muren laten stuken. Dit hebben ze heel erg netjes gedaan. Ook lastige stukken met kleine raampjes- geen enkel probleem. Heel erg fijn bedrijf. Echte vakmannen en werken ook netjes. Wij zijn heel erg tevreden! "

Mark de Haan – Klant

k

50+

Reviews

9.9

Cijfer Werkspot

☆☆☆☆☆

Google sterren

10+

Jaar Ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan