Uw specialist in het afleveren van professionele stucwerk!

+31 6 18 13 48 35

Bel ons!

Ma-Za: 7:30-18:00

Weekend Gesloten

a

Telefonisch contact? Bel ons op +31 6 18 13 48 35

Onze diensten 

Stukadoorsbedrijf Magie is uw specialist in het afleveren van professionele stucwerk. Wij worden omschreven als één van de beste stukadoors in regio Arnhem en Nijmegen.

Met onze diensten bent u gegarandeerd van succes.

Sausklaar & behangklaar

Met sausklaar wordt bedoeld dat de wanden zo glad mogelijk worden gemaakt zodat er een mooie (kleurtje) verflaag erover heen kan. Voor sausklaar stucwerk worden de wanden netjes hersteld, zodat er geen oneffenheden zijn. Eventueel waar scheurtjes in de muren zijn worden bedekt met gaasband. Nadat het een aantal keer gesponst en afgemest is volgt het afpleisteren. De sausklare muren zijn nu klaar voor een laagje mooi verf.

Meestal wordt voor sausklaar gekozen als de ondergrond helemaal glad moet zijn.

Met behangklaar worden de wanden met grote beschadigingen eerst opgevuld en vlak gemaakt. Daarna wordt de eerste laag gesmeerd en tenslotte eventueel een afwerklaag.

Meestal wordt behangklaar gekozen wanneer de wanden behangen gaan worden. In sommige gevallen dient het ook als onderlaag voor spachtelputz.

Schuurwerk

Schuurwerk is te zien aan cirkelvormige structuur. Het bevat lichte zandkorrels in het stucwerk. Voordeel van schuurwerk is dat het schilderen niet nodig is. Het droogt mooi wit op.

Schuurwerk is goed bestemd tegen vocht. Vaak worden de plafonds van een keuken of baadkamer hiermee gestuct. 

Spachtelputz binnen en buiten

Spachtelputz is een soort steenkorrelstructuur. Er valt te kiezen tussen fijne korrels of grove. De korrelhoogte is beschikbaar tussen 0,5 en 5 millimeter. Spachtelputz is behoorlijk stevig en kan zeker tegen een stootje.

Schilderwerk

Schilderwerk kan eenvoudig lijken, echter komt hierbij meer kijken.

Met een zorgvuldige werkwijze, de goede verf en het juiste  gereedschap brengen wij buitengewoon uitstekend en duurzaam schilderwerk tot stand.
Door ons gedreven vakmanschap nemen wij deze zorgen uit handen en leveren wij u schilderwerk van zeer hoge kwaliteit.

Exterior / Buitenstucwerk

We zien dat steeds meer mensen kiezen voor buitenstucwerk. Buitenstucwerk staat stijlvol en strak. In buitenstucwerk wordt het product cement als basis product gebruikt. Het beschermt de muren tegen slechte weeromstandigheden.

k

50+

Reviews

9.9

Cijfer Werkspot

☆☆☆☆☆

Google sterren

10+

Jaar Ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan